top of page

HINNASTO

A Private Session Of

SoundMedicine - DeepJourney


Äänimatka on musiikilla intuitiivisesti fasilitoitu turvallinen tila, joka auttaa kokijaa antautumaan kokemaan enemmän. Pääasiassa musiikilla ja äänimaisemilla, mutta myös intuitiivisella kosketuksella, läsnäololla ja tuoksuilla fasilitoitu tila on tavallisesti kokijalle vahva ja emotionaalinen kokemus. Toiselle kokemus voi olla erittäin syvän ja kokonaisvaltaisen kehollisen rentoutumisen kokemus, toiselle samassa tilassa olleelle kokemus voi tuoda mieleen niitä asioita, jotka haluavat löytää tasapainon kokijan omassa elämässä. Parhaimmillaan lyhyessä ajassa kokija voi oivaltaa tilaisuuden aikana paljon itsestään ja saada vastauksia elämässänsä avonaisina oleviin kysymyksiin. Tämä vahvan ja syvän sisäisen matkan synnyttävä kokemus vahvistaa intuitiota, sisäisen äänen kuuntelemista, omaa sisäistä viisautta sekä lisää myötätuntoa kokijaa itseään kohtaan. Useimmiten matka halutaan kokea maaten, ja siksi suositeltavaa on vesipullo, joogamatto/makuualusta ja rennot vaatteet sekä viltti. (VillaValolumossa järjestettäessä, et tarvitse näistä edellä mainituista kuin mukavat vaatteet itsellesi, nekin voit tarvittaessa lainata)

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Hinnat alkaen 111€

YKSIN

90 min - 111€ (ensimmäinen matka)

120 min - 180€

KAKSIN TAI KOLMISIN

(isommat ryhmät katso A Group Session Of SoundMedicine)

120min - 85€/hlö

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Hale_4_2022_65A9207.jpg

A Group Session Of

SoundMedicine - DeepJourney

Äänimatka on etupäässä musiikilla ja äänimaisemalla luotu työpaja, jonka intentio on luoda kokijalle turvallinen tila antautua kokemaan enemmän. Tavallisesti työpaja on vahva ja emotionaalinen kokemus, joka toiselle voi tuntua äärimmäisen rentouttavalta tai toiselle se voi nostaa mieleen niitä asioita, jotka haluavat löytää tasapainon kokijassa itsessään. Tämä vahvan sisäisen matkan synnyttämä kokemus vahvistaa intuitiota, oman sisäisen viisauden kuuntelemista ja lisää myötätuntoa kokijaan itseensä.

Äänimatka voi olla myös työpaja, jossa useampi osallistuja on tilassa samanaikaisesti. Se voi olla yhdessä kumppanin, ystävän kanssa jaettu kokemus. Se voidaan myös integroida osaksi monenlaisia konteksteja, joiden tarkoituksena on hyvinvoinnin lisääminen ja oman sisäisen viisauden löytäminen kokijasta itsestään. Vain mielikuvitus on lopulta rajana, kuinka äänimatka voi palvella pyrkimystä löytää vastaus asetettuun intentioon (tiedostettu tai tiedostamaton), pohjimmaiseen pyrkimykseen, lopulta kokijasta itsestään.

Äänimatka workshop (2-3h)
 

n. 45-75€/hlö

Järjestämieni työpajojen osallistumismaksu vaihtelee

tapahtumapaikan vuokra- ja muiden kustannusten (mm. matkakustannukset) sekä osallistuvan henkilömäärän mukaan.

Jos haluat kerätä itse porukan tai tarjota työpajaa oman tapahtumasi osana niin tässä esimerkki hinnottelusta.

40€/hlö (minimi 8 hklöä)

30€/hlö (20-30 hklöä)

20€/hlö (31- hklöä)

+ matkakustannukset (km mukaisesti) omalla autolla, jos etäisyys yli 10km

Hinta sisältää kaiken taiteellisen ja henkisen fasilitointi/mentorointi työn lisäksi etukäteis intention kuulemisen tilaajan kautta sekä tarvittavan fyysisen instrumentti ja studiolaitteiston PA-laitteineen (pois lukien suuremman yli n. 120m2 tilat, jolloin suuremman PA-laitteiston tarpeesta tulee neuvotella tilatessa erikseen).

Hinta laskutetaan tapahtuman jälkeen/erissä sopimuksen mukaisesti.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Yksilövalmennus / mentorointi

 

Syvällsellä ja tavoitteellisella omien käyttäytymismallien ja toimintatapojen tutkiskeluun ja niiden uudelleenohjelmointiin perustuvan mentoroinnin avulla voit saada apua nähdä tilanteesi ja itsesi uusista näkökulmista. Autan sinua löytämään etsimiisi kysymyksiin vastaukset sinusta itsestäsi.

"Meidän ei lähtökohtaisesti tarvitse oppia jatkuvasti uutta vaan ennemminkin purkaa niitä ajatusmalleja ja ohjelmointeja meissä, jotka estävät sen vastauksen nökymisen meissä itsessämme. Kaikki viisaus on jo meissä."

 

Minun tehtäväni on olla sinulle peili, jotta sinä voit nähdä kirkkaammin itsesi. Jos haluat niin voin toimia sinulle vierellä kulkijana ja auttaa sinua vahvistamaan oman totuutesi, intuitiosi kuuntelemista.

Jos kuulet kutsun ja haluat lähteä transformoivalle matkalle kohti autenttisempaa olemista niin ole yhteydessä niin sovitaan tapaaminen (live tai etä). 30 minuutin aikana saat varmasti tunteen haluatko lähteä matkalle kanssani vai jatkatko etsintöjä vielä muualta.

Oman totuuden ja rakkauden polku

Syvälllinen matka itseen ja omien toimintamallien ja uskomusten uudelleen rakentamisessa rakkaudellisemman ja totuudellisemman elämän muutokseen. Tämä on vahva transformaatinen matka sinuun itseesi.

2 -3 kk intensiivistä työskentelyä

9 x 120min (8 sovittu tapaaminen + 2h puhelua)

Läsnäolevassa ja vuorovaikutteisessa yhteydessä tapahtuvan mentoroinnin lisäksi saat runsaasti luovia ja sinulle räätälöityjä harjotteita oman intuition äänen vahvistamiseksi arjessa.

 

Tämä on tavoitteellista työskentelyä asiakkaan itse asetettamien tavotteiden saavuttamiseksi. 

Transformatiivinen muutosfasilitointi ja johtamispsykologiset sparraukset sisältää luovat ja monimuotoiset harjoitteet; 

mm. syvällisen äänimatkatyöskentelyn yhdistäminen alitajuisten ohjelmointien näkyväksi tekemisessä..

yhteensä 2222€ (tarjous voimassa joulukuun 2022)

Osamaksuista yms. voimme sopia tapauskohtaisesti. Tarjous koskee asiakkuuksia, jotka on sovittu joulukuun aikana.

Jos olemme työskennelleet näissä merkeissä aikaisemminkin, voit saada peilausta oman elämäsi yksittäisessä tilanteessa tai toistuvassa käyttäytymismallissa. Hinta tuolloin 99 €/h.

LEADERSHIP-mentorointi ja ryhmäasiakkuudet hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Ole yhteydessä sopiaksesi palaveri (fyysisesti tai etänä).

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Hale_4_2022_65A9613.jpg
Hale_4_2022_65A0338.jpg
“Äänesi ja soittosi menee niin syvälle sielun sopukoihin, että en koe enää olevani sama kuin tänne tullessani” Nainen 39v.
Hale_4_2022_65A9115.jpg
bottom of page