top of page

Palautteita matkan varrelta

"Koen Halen kanssa työskentelyn olleen käänteentekevä kohta omalla matkallani. Hänen kykynsä kannatella ja peilata voimakkaan kevyesti sekä ennennäkemättömän nopeasti omalla kohdallani läpi isoista asioista, on ollut todella eheyttävää. Vuosia kestävään henkiseen jumppailuun tuli vauhtia ja tuloksia. Olen päässyt peilaamaan todellista itseäni ja omaa voimaani turvallisessa kentässä, jossa en koe olevani millään tavalla liikaa. Jos kuulet kutsun, suosittelen lämpimästi seuraamaan sydäntäsi. Itse olen kiitollinen, että näin tein".

-Marika Mustasilta

---

"Tämä oli yksi huikeimmista kokemuksita koko elämäni aikana"

Mies 40+

---

“En ole koskaan kokenut aikaisemmin yhtä juurevaa yhteyttä menneisyyteeni ja juuriini, kalevalaisuuteeni - tämä oli mieletön kokemus”

Mies 45v.

---

“Äänesi ja soittosi menee niin syvälle sielun sopukoihin, että en koe enää olevani sama kuin tänne tullessani”

Nainen 39v.

---

“Mitä tapahtui? Ihan niinkuin tässä olisi kestänyt vain 10 minuuttia vaikka koin, että kävin läpi koko menneisyyteni (Tilaisuus kesti todellisuudessa melkein 2h)”

Mies 41v.

---

“Pakko oli välillä avata silmät ja katsoa onko tämä totta, mitä koen”

Mies 44v.

---

“Tämä on ihan mieletöntä - vaikea kuvata mitä koen”

Mies 40v.

---

“Tunnen kiitollisuutta, että sain kokea tämän”.

Nainen 35v.

---

“Koin irtautuvani kehostani täysin ja kadotin ajan ja paikan merkityksen. Tunsin tilan laajenevan ympärilläni ja sulautuvani osaksi jotain suurempaa.”

Nainen 36 v.

---

“Kokemuksen kautta sain yhteyden kaiken kattavaan rakkauteen.”

Mies 39 v.

---

“Ainutlaatuinen ja ennenkokematon kokemus, jossa hetkessä syntynyt tarinaksi muodostuva ja lumoava äänimaailma vei kokemaan omat syvimmät tunnetilat. Koko matka kosketti syvästi.”

Nainen 38v.

---

“Kokemus oli meditatiivinen, pysäyttävä, ajaton, vahvasti läsnäoleva, aikamatka menneisyyteen, puhdistava ja merkityksellinen tien risteykseltä tuntuva hetki omassa elämässäni.”

Mies 52v.

---

"Palautetta eilisestä konsertista  Lähes koko ajan kehossa kulki voimakas energian sähkövirta, erityisesti kaulan ja pään alueella, mutta välillä koko kehossa. En muista milloin pää olisi liikkunut noin paljon aivan itsestään. Tuntui kuin lävitsesi tuleva musiikki herättäisi minussa tunnistuksen alkulähteen valtavasta rakkausta ja jossain kohtaa tuli selkeä ajatus, miten onnekas ja kiitollinen olen, että saan ihmisenä tuntea tuon ei-ihmisyydestä peräisin olevan käsittämättömän suuren rakkauden - mitä suurin osa saa varmasti tuntea vasta kuoleman jälkeen. Se herättää myös ihan valtaisan kaipuun kotiin. Ei tälle oikeastaan ole sanoja, mutta halusin jakaa ja kiittää".

MariR39

---

"Hämmentävää, hämmästyttävää. Se taito, että osaat johdatella mut siihen paikkaan mistä löydän itse sen vastauksen. Sä ite jo tiedät sen koska oot menny sinne jo itse. Sun rakkaudellinen suhtautuminen siihen, saa mut tuntemaan itseni hyvin rohkeeksi ja varmaksi siitä että haluan mennä sinne itsessäni. Sem että vaikka tiedät oman tiesti sinnem annat minulle vapauden löytää minun oma tieni. Lempeästi tökkien, niin kuin sinulla on tapana sanoa. Se on just se mitä tarvitsen. Kuvailisin itseäni tietynlaisena jääräpäisenä ja perfektionismilla suhteessa itseeni. Vaikka olen kokenut suurta ärsyyntyneisyyttä sua kohtaan ja olen sinkoillut sinne ja tänne, olet vahvasti pysynyt siinä omassasi hätkähtämättä ja pitänyt omastasi kiinni. Olet opettanut, osoittanut, vahvistanut mulle sen, että tämä paikka on se mun oma rakkain paikka olla ja elää.

Se taito, mikä sulla on tulkita tilannetta, energioita, asettua toisen asemaan lempeydellä, mutta silti vahvana omana itsenäsi. Sun vahva usko omaan osaamiseesi saa myös mut uskomaan itseeni.

Yksi asia, jonka sanoit useampaan kertaan, sai minut lopulta kohtaamaan kipeimmän ja syvimmällä olevan tunteen itsessäni ”mä en ole lähdössä tästä mihinkään”.

Joka kerta kun tulin tapaamiseen, mulla ei ollut mitään aavistusta siitä mitä tulisi tapahtumaan. Sun taito mentorina on järkähtämätön ja turvallisuutta huokuva peruskallio. Se loi minulle turvallisuuden tunteen, joka sai mussa aikaan sen, että rohkenin antautumaan tarkastelemaan itseäni, avaamaan ne syvimmätkin haavat. Luottamus kasvoi joka kerta, ja nyt luotan osaamiseesi täysin. Annoinhan itseni olla niin rikki, haavottuvainen kun voi vain olla. Hämmästyin itsekin usein omia syvimpiä tunteitani, joiden olemassa oloa en edes tiennyt. Joka kerta, kun lähdin luotasi tunsin oloni levolliseksi, rauhalliseksi ja vapautuneeksi, vaikka olisi käyty hyvinkin merkittäviä, herkkiä ja synkkiä asioita.

Ne kaikki keinot, joita käytit juuri oikeissa tilanteissa: musiikki, äänimaailma, sun ääni, tuoksut, kosketus, auttoivat mua pääsemään yhä syvemmälle itseeni. Fyysinen tila, sen rauha, levollinen, kaunis ja herkkä tunnelma.

Luotat intuition voimaan, se sai mut hämmästymään yhä uudelleen ja uudelleen, miten osaatkin olla niin läsnä. Ja tulkita, aistia tilannetta.

Sun kyky ohjata huomio aina muhun, vaikka yritin liidellä jossain muualla, tiedostamattani.

Tietoisuus, läsnäolo, rauha ja vilpitön rakkaus, turva, aito rehellinen kiinnostus asioita kohtaan.. näillä sanoilla kuvailisin sitä mitä koin sinussa ja ympäristössä tapaamisissamme.

Olen suuressa kiitollisuuden tunteessa sinulle, elämälle, universumille, itselleni! Ei vain sanat riitä kuvailemaan tätä tunnetta. Mutta toisaalta ei tarvitse, sä ymmärrät ja kaikki muutkin ymmärtää niin halutessaan ja osatessaan".

With purest love, olento 37v.

---

”Mikä on ongelmiesi syvin syy, mikä estää sinua pääsemästä sisäisistä esteistä ja jumiutuneesta elämäntilanteestasi? Halen mentoroitavana voit tulla nähdyksi, kertoa tarinasi, ja päästää siitä irti. Löysin valoni ja säteilyni.”

Nainen 44v.

---

"Koin oloni Halen hoidossa/mentoroinnissa todella turvalliseksi, ja se olikin tärkein asia jonka tarvitsin tällaisessa syväpuhdistavassa sessiossa. Hale osasi fasilitoida sellaisen tilan ulos sekä sisälleni, josta käsin pystyin rauhassa tutkailemaan sisältä ulos, alhaalta ylös, nousevia, kipeitä asioita. Mentoroinnissa Hale kysyi juuri niitä kysymyksiä, jotka hienovaraisesti avasivat sisälläni suljettuina olevia ongelmia, jotka olivat vaivanneet jokapäiväistä elämääni. Lopulta tunnekuona pääsikin purkautumaan vapauttavana itkuna, syvältä sisimmästäni, ja silloin sain olla kannateltuna parhaimmalla mahdollisella tavalla. 

Koin saavani tästä valmennuksesta niin isoja oivalluksia, että ne kantavat varmasti koko loppuelämäni. 

Voin erittäin lämpimästi suositella Halen ohjausta kaikille, joilla on haasteita millä tahansa elämänsä osa-alueella."

Nainen 20-30v.

---

"Sun turvallisen läsnäolon, jakamisen ja maagisen, elävän, syvälle sisimpään vievän musiikin parissa pääsin eheyttävälle matkalle itseeni. Sain löytää sisältäni asioita, joiden olemassa oloa en edes tiennyt. Pääsin niitä turvallisesti myös purkamaan, eheytymään, loistamaan valoani kirkkaammin. Todella voimauttava matka, josta lähti liikkeelle vieläkin jatkuva parenemisprosessi parempaan tulevaan. Kiitos kiitos kiitos, että olet, loistat ja jaat"

Henna

---

"Kiitos Hale. Olen oppinut mentorointisi avulla näkemään itseni kokonaisena. Tänään, kun katsoin joutsenen lipuvan joella yksin, en tuntenut enään surua siitä, onko se menettänyt rakkaansa. Vaan koin tuon linnun ilmentäväni itseäni, kokonaisena luojan luomuksena. Vapaassa virtauksessa. Kaikki on jo tässä. Minussa. Rakkaudessa. Olet auttanut minua katsomaan sellaisiin kohtiin itsessäni, jotka ovat ollleet alaspainettuina läpi elämäni.

Turvallisessa ja autenttisessa läsnäolossasi on käsittämätön voima aueta omalle herkkyydelle ja antaa sen muuttua voimaksi. Olen löytänyt totuuden itsestäni ja uskallan olla aidommin sitä mitä todella olen, tuoden sen myös rohkeammin näkyväksi. Sinulla on uskomaton kyky kuljettaa musiikin kautta aivan uusiin ulottuvuuksiin. Avata uusia maailmoja, Sydän täynnä rakkautta ja kiitollisuutta."

EiEnäänYksinäinenJoutsen

---

"Tuntuu merkityksettömältä löytää sanoja jollekkin sellaiselle, pitää vain itse kokea. Kokemus kun on aina vain yksilön oma ja samaan yhteisesti luotu matka. Tiedän kuitenkin, että joskus täytyy vain saada lukea tai kuulla sanat, joita ei itse ehkä ole uskaltanut sanoittaa ääneen. Ja ehkä siis palautteessani on jollekkin toiselle apua siinä hetkessä, kun tarvitsee tukea tehdäkseen päätöksensä osallistumisestaan SoundMedicine Journeyhin.

Tulin viikonloppuun eämäntilanteesta, jossa 20v. parisuhde oli päättynyt eroon. Olin pohtinut osallistumistani pitkään, mutta lopulta en enään voinut sivuuttaa vahvaa sisäistä kutsuani. Onneksi luotin sisäiseen ääneeni.

 

Viikonloppu sisälsi monia erilaisia vaiheita ja tunnetiloja. Aina pelosta suruun, vihasta ärtymykseen, syyllisyydestä häpeää, tyhjyydestä täyteläisyyteen. Oli myös hetkiä kun olin valmis poistumaan paikalta, koska missään ei tuntunut olevan mitään järkeä, miksi edes tulin? Mutta valoja ei ole ilman varjoja, ja viikonloppu sisälsi paljon muuta. Se sisälsi lämpöä, rakkautta, välittämistä, läsnäoloa, ihmisyyttä, herkkyyttä, kosketusta ja iloa. Aitoa kohtaamista. Nähdyksi ja kuulluksi tulemista. Luottamusta ja turvaa. - Kaikkea sitä mitä olen jo useamman vuoden kaivannut elämääni.

 

Onneksi matka kesti kaksi päivää, sillä ensimmäisen päivän jäljiltä olisi kotiin lähtenyt aivan toinen ihminen. Nyt Villa Valonlumosta poistuessani tunnen olevani enemmän elossa kuin moneen vuoteen. Ja olen ottanut askeleen takaisin kauan kadoksissa olleeseen itseeni.

 

Halen läsnäolo kannattelee pelkojen ja kaikkien tunteiden yli, mitä ikinä SoundMedicine Journeyn aikana kohtaatkaan. Väheksymättä yhtään ryhmän tukea ja voimaa. Aikataulu oli väljä ja tilaa oli myös osallistujen tarpeista nousseille asioille ja ehdotuksille. Kiitos siitä. 

 

Viikonloppu pakotti pysähtymään. Olemaan kaikkien esille nousseiden tunteiden ja tarpeiden kanssa ja erityisesti, itsensä kanssa. Tuntuu hyvältä olla elossa. Olla vapaa. Pystyn pitkästä aikaa hengittämään. Tiedän mitä haluan, enkä enään tyydy vähempään! Kiitos."

 

 (SoundMedicine - WeekendJourney 22) 

---

"Sun kaunis, turvaa herättä ja lämmin tapa kohdata toinen sielu yhdistettynä kykyyn kuljettaa ja tukea energiaa ääntä luoden oli omaa sisäistä maailmaa mullistava, opettavainen ja parantava kokemus.

Kauniisti luotua moniaistillista tilaa vallitseva kunnioittava ja rakastava ilmapiiri antoi kaiken tuen matkustaa oman mielensä maailmaan luottavaisesti ja tuntea matkalla vastaan tulleet tunteet turvallisissa käsissä."

Mielenkiintoisinta mitä tähänastisessa elämässäni olen tehnyt. Kiitos!

-L (Äänimatkustaja Joulukuu 22)

---

bottom of page