top of page
Hale_4_2022_65A9887.jpg

Yksityinen konsertti / musiikkia tilaisuuteen / monitaiteellinen tapahtuma

Voit tilata yksityisen esiintymisen tai ohjelmapalvelun tapahtumaasi. Olen järjestänyt yli 15 vuoden ajan erilaisia tapahtumia itse, ja ollut mukana muiden järjestämissä tilaisuuksissa luomassa tilaisuuteen haluttua tunnelmaa musiikilla. Minulla on laajasti kokemusta pienempien yksityisten kotona järjestettyjen tilaisuuksien, keskikokoisten juhlatilaisuuksien, suurempien yritysten, organisaatioiden tilaisuuksien ja festivaalien järjestämisestä.

Monipuolisen osaamiseni lisäksi kauttani käytössäsi on myös laaja yhteistyökumppanien verkosto, jonka vuoksi voi kysyä yksityiskonserttia tai julkisempaa esiintymistä monenlaisilla kokoonpanoilla genrerajojen yli. Olen kokenut muusikko ja uin monenlaisissa vesissä. Kauttani järjestyy tarvittaessa myös kanssamuusikko, tai kokonainen bändi, kuoro tai orkesteri. 

Työskentelen laajasti myös muiden taidealojen kanssa yhteistyössä, joten kauttani voit luovasti kysyä myös monitaiteellista esitystä; esimerkiksi tanssi- tai valotaiteen osaajia.

Muutamat seuraavat esimerkit auttavat hahmottamaan tarjolla olevia mahdollisuuksia:

  • Herkkää ja syvällistä musiikkia perhepiirin juhlahetkeen

  • Musiikkia seremonialliseen tapahtumaan (häät, hautajaiset, ristiäiset/nimiäiset, juhlat)

  • Musiikkia yritysjuhliin ja illanistujaisiin (esim. yritysten joulukonsertit ja juhlistettavat kvartaalitapahtumat)

  • Konsertti tai tapahtuma, joka on suunniteltu yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa (monitaiteelliset tapahtumat, hyvinvointitapahtuma, musiikkifestivaali).

A Private Session Of

SoundMedicine - DeepJourney


Äänimatka on musiikilla intuitiivisesti fasilitoitu turvallinen tila, joka auttaa kokijaa antautumaan kokemaan enemmän. Pääasiassa musiikilla ja äänimaisemilla, mutta myös intuitiivisella kosketuksella, läsnäololla ja tuoksuilla fasilitoitu tila on tavallisesti kokijalle vahva ja emotionaalinen kokemus. Toiselle kokemus voi olla erittäin syvän ja kokonaisvaltaisen kehollisen rentoutumisen kokemus, toiselle samassa tilassa olleelle kokemus voi tuoda mieleen niitä asioita, jotka haluavat löytää tasapainon kokijan omassa elämässä. Parhaimmillaan lyhyessä ajassa kokija voi oivaltaa tilaisuuden aikana paljon itsestään ja saada vastauksia elämässänsä avonaisina oleviin kysymyksiin. Tämä vahvan ja syvän sisäisen matkan synnyttävä kokemus vahvistaa intuitiota, sisäisen äänen kuuntelemista, omaa sisäistä viisautta sekä lisää myötätuntoa kokijaa itseään kohtaan. Useimmiten matka halutaan kokea maaten, ja siksi suositeltavaa on vesipullo, joogamatto/makuualusta ja rennot vaatteet sekä viltti. (VillaValolumossa järjestettäessä, et tarvitse näistä edellä mainituista kuin mukavat vaatteet itsellesi, nekin voit tarvittaessa lainata)

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Hinnat alkaen 111€

Kysy rohkeasti mahdollisuuksista.

Hale_4_2022_65A9207.jpg

A Group Session Of

SoundMedicine - DeepJourney

Äänimatka on etupäässä musiikilla ja äänimaisemalla luotu työpaja, jonka intentio on luoda kokijalle turvallinen tila antautua kokemaan enemmän. Tavallisesti työpaja on vahva ja emotionaalinen kokemus, joka toiselle voi tuntua äärimmäisen rentouttavalta tai toiselle se voi nostaa mieleen niitä asioita, jotka haluavat löytää tasapainon kokijassa itsessään. Tämä vahvan sisäisen matkan synnyttämä kokemus vahvistaa intuitiota, oman sisäisen viisauden kuuntelemista ja lisää myötätuntoa kokijaan itseensä.

Äänimatka voi olla myös työpaja, jossa useampi osallistuja on tilassa samanaikaisesti. Se voi olla yhdessä kumppanin, ystävän kanssa jaettu kokemus. Se voidaan myös integroida osaksi monenlaisia konteksteja, joiden tarkoituksena on hyvinvoinnin lisääminen ja oman sisäisen viisauden löytäminen kokijasta itsestään. Vain mielikuvitus on lopulta rajana, kuinka äänimatka voi palvella pyrkimystä löytää vastaus asetettuun intentioon (tiedostettu tai tiedostamaton), pohjimmaiseen pyrkimykseen, lopulta kokijasta itsestään.

 

Voit kysyä rohkeasti äänimatkan hinnoista, jos haluat järjestää kokemuksen useammalle henkilölle samanaikaisesti.

 

Voit myös kysyä tarjousta, mikäli haluat tarjota SoundMedicine - äänimatkaa jossakin muualla kuin Fiskarssissa. Tulen mielelläni pitämään työpajaa myös muualle. Voit toimia kanssani myös järjestäjänä yhteistyössä isompien tilaisuuksien/kokonaisuusksien osalta. Laajan yhteistyökumppani -verkostoni kautta suurempienkin tapahtuminen järjestäminen on mahdollista.

 

Uskalla olla rohkeasti yhteydessä.

Yksilö- ja ryhmävalmennnus

Syvällsellä ja tavoitteellisella omien käyttäytymismallien ja toimintatapojen tutkiskeluun ja niiden uudelleenohjelmointiin perustuvan mentoroinnin avulla voit saada apua nähdä tilanteesi ja itsesi uusista näkökulmista. Autan sinua löytämään etsimiisi kysymyksiin vastaukset sinusta itsestäsi.

"Meidän ei lähtökohtaisesti tarvitse oppia jatkuvasti uutta vaan ennemminkin purkaa niitä ajatusmalleja ja ohjelmointeja meissä, jotka estävät sen vastauksen nökymisen meissä itsessämme. Kaikki viisaus on jo meissä."

 

Minun tehtäväni on olla sinulle peili, jotta sinä voit nähdä kirkkaammin itsesi. Jos haluat niin voin toimia sinulle vierellä kulkijana ja auttaa sinua vahvistamaan oman totuutesi, intuitiosi kuuntelemista.

LEADERSHIP-mentorointi keskittyy erityisesti johtavassa asemassa olevan asiakkaan kanssa työskentelyyn. Syvällisen itsensä ymmärtämisen kautta avautuva näkymä on alkusysäys transformatiiviselle muutokselle mikä voidaan esimiesasemassa olevan kautta avata myös koko organisaatiolle. Ole rohkeasti yhteydessä sopiaksemme puhelinpalaveri tai tapaaminen.

Todellinen LEADERSHIP lähtee syvältä sydämestä ja omasta sisäisestä viisaudesta. ”Leijonan ei tarvitse karjahtaa ollakseen leijona”.

Hale_4_2022_65A9613.jpg
Hale_4_2022_65A9773.jpg

Retreat

 

Haluatko itse kerätä porukan tai tarjota edustamallesi ryhmälle tai organisaatiolle retriittiä? Järjestän yksin ja yhdessä muiden hyvinivointialan osaajien kanssa jatkuvasti erilaisia retriittejä. Rakastaisin järjestää sinulle ja edustamallesi joukkiolle kanssakulkijoita uusia näköaloja herättelevän retriitin juuri niistä tarpeista käsin, jotka tulee teistä itsestänne. Ole rohkeasti yhteydessä niin mietitään yhdessä minkälainen kokonaisuus toimisi parhaiten!

 

Toimin yksinkin varsin monipuolisesti ja luovana ajattelija pystyn yleensä näkemään kysymyksenesittäjän tarpeet sekä löytäämään niihin uusia näkökulmia kuinka työskennellä yhteisesti asetettuun tavoitteeseen pääsemiseksi jo retriittiä suunnitellessa. Yksilöidympiä tavoitetta ei tarvitse välttämättä olla, mutta yhtä hyvin ne voi olla väljästi ersimerkiksi seuraavia: ryhmähengen vahvistaminen, erilaisuuden näkeminen voimavarana yhteisössä, uusien näköalojen avautuminen tienristeykseltä tuntuvan kohdan selkeytymiseksi, uusien toimintatapojen löytäminen muuttuneessa tilanteessa jne. Laajan yhteistyöverkostoni avulla oman osaamiseni lisäksi voin tarjota monenlaisia vaihtoehtoja. 

 

Ole rohkeasti yhteydessä. Sytyn yleensä erikoisista kysymyksistä, joissa pääsen haastamaan omaa luovuuttani. .

Unohtumaton konsertti-illallinen VillaValonlumossa

 

Usean ruokalajin illallinen ja livemusiikki vievät illalliskokemuksesi uudelle tasolle. Ruoka on valmistettu lähialueen luonnon rikkauksista ja jokainen makupala sisältää tarinan makujen alkuperästä. Samaan aikaan hetkessä syntyvä, syvälle luontoyhteyteen vievä musiikki ja äänimaailma vahvistavat kokemustasi. Läsnäolevaa taianomaista hetkeä korostaa paikan erityisyys ja kauneus. Luonto on osana tässä kokemuksessa kaikissa aisteissasi.

Kokemus rakennetaan yhdessä asiakkaan toiveiden kautta ja siihen tuodaan mukaan elementtejä vahvistamaan toivottua kokemusta. Illallinen voi esimerkiksi olla osana yritysvalmennusta/työhyvinvointipäivää. Vaihtoehtoisesti iltaan voidaan sisällyttää vaikkapa luontoretki ja villiyrittien poimintaa, joista valmistetaan yhdessä lisukesalaatti illallispöytään. Tätä kokonaisuutta suosittelen alle 20 hengen ryhmille ja organisaatioille.

d0090cd5-9886-4c9b-bf87-3b2b1d1c7496.JPG
Hale_4_2022_65A0003.jpg

Jokin muu palvelu

 

Kuinka muuten voin palvella sinua? Syntyikö sinulla jokin ajatus kuinka voisin auttaa sinua? Kuinka voin palvella sinua yksityisesti? Vai oletko palveluntarjoaja, joka näet yhteistyömahdollisuuksia?

Rakastan työskennellä laajasti erilaisissa yhteistyökuvioissa ja kosketuspinnoissa. Uskalla ehdottaa vapaasti ja jakaa ajatuksesi kaikista mahdollisista yhteistyökuvioista, joita yhteisesti voisimme toteuttaa. Uskallan väittää, että oma luovuuteni ei lopu heti ideoimaan niitä mahdollisuuksia, kuinka musiikki ja oma kykyni fasilitoida tilaa voisi auttaa yhteisesti asetettujen päämäärien toteuttamisessa. Yhteistyössä on voimaa.

Hale_4_2022_65A0338.jpg
“Äänesi ja soittosi menee niin syvälle sielun sopukoihin, että en koe enää olevani sama kuin tänne tullessani” Nainen 39v.
Hale_4_2022_65A9115.jpg
bottom of page