top of page
Hale_4_2022_65A0213.jpg

Heippa💕 Lämpimästi tervetuloa Halen kotisivuille. 

 

Koin sydämessäni tarvetta luoda omat kotisivut itselleni, koska olen kovin monta kertaa viimeisen puolen vuoden aikana saanut kirjoittaa itsestäni samanlaiset esittelytekstit uudelleen ja uudelleen erilaisia tarpeita varten. Nyt on aika kirjoittaa teksti näkyväksi juuri teille, jotka haluatte tehdä yhteistyötä kanssani tai teille, jotka olette kiinnostuneita palveluistani tai niistä asioista, joiden parissa vietän aikaani tänä päivä.

 

Toivottavasti nautit ja saat näiltä sivuilta vastauksen siihen kysymykseen mitä lähdit hakemaan, koska ajattelen, että muuten et olisi täällä. Mihin asiaan toivot saavasi vastauksia? Jos se ei vielä selvinnyt, niin voit olla myös yhteydessä minuun yhteydenotto -lomakkeen tai SOMEN kautta.

Ihanaa sitä hetkeä missä olet juuri nyt. Olet upea.

Otan mielellään vastaan myös palautta niin ruusuina, kuin risuina ❤️

Hale_4_2022_65A9952.jpg

Heippa💕
Lämpimästi tervetuloa!

Hale muusikkona

Olen monipuolisen klassisen taustan omaava improvisointiin ja intuitiiviseen luomiseen hurahtanut musiikin moniosaaja. ja liikun sujuvasti luonnonäänien, erilaisten kulttuuriperinteiden, aikakausien ja tapojen välillä unohtamatta elektronisen musiikintuottamisen alati aukenevia mahdollisuuksia. Luon ja kannattelen tilaa laulaen, soittaen selloa, kosketin- ja rytmisoittimia. Luonto on erityisen tärkeä minulle. Se om inspiraationi lähde, rauhoittumisen ja hiljentymisen paikka. Se soi tavalla tai toisella kaikessa musiikissani. Artistisuuteni sointiväreissä voi kuulla sielukkaita ikiaikaisia rytmiikoita ja mukaansa tempaavia jatkumoita, monikerroksellisia kudelmia ja jylhää elämän kiitoslaulua unohtamatta laajojen Lapin maisemien kaikuoloajen läsn.

Hale_4_2022_65A9386.jpg
Hale_4_2022_65A9363.jpg
Hale_4_2022_65A9425.jpg

Tarinaa laajemmin

Toimikenttäni muusikkona på laaja. Olen tehnyt yhteistyötä muiden musiikin ammattilaisten kanssa temppelipelimannina, kapellimestarina ja kuoronjohtajana useiden orkestereiden, kuorojen ja solistien kanssa. Duetoinut ja tehnyt paljon yhteistyötä niin solistina (sello ja laulu) kuin säestystehtävissä. Pitkät akateemiset opinnot niin kirkkomusiikissa kuin solistisissa aineissa, ovat tuonut valtavan laajan pohjan työkaluina intuitiiviseesti syntyvän musiikin kanssa työskentelemiseen.

 

Viime vuosina vapaasti virtaavasta musiikista, täysin hetkestä itsestään tuleva musiikki, ns. improvisointi på vallannut tilaa aina vain enemmän tekemisessäni. Rakastan syvästi aina vain uusien paikkojen löytämisestä olemisessani suhteessa tilaan ja musiikkiin, joka ilmenee alati muuttuvana orgaanisena elementtinä hetkessä. Minulle tyypillinen suhtautuminen musiikkiin on haastaa musiikin itsensä ilmenemistapoja ja muotoja palvelemaan ennemminkin sitä intentiota eli pohjimmaista ajatusta, minkä vuoksi musiikki kulloinkin esitetään. Minua ei pelkästään kiinnosta toisin sanoen löytää alati uusia keinoja ilmentää auntenttisemmin musiikkia, mutta ennen kaikkea löytää uusia ja syvempiä tapoja saada musiikin esittämisen intentio kuuluvaksi, ja tuntuvaksi,.

 

Olen parhaimmillani sellaisessa tilassa, jossa luovuudelle ja herkkyydelle på riittävästi tilaa. Kokemuksen puolesta nuoteista soittaminen on tuttua hommaa, mutta enenevissä määrin aritstina löydän itseni uimassa maailmoissa, missä etukäteen määritettyjän maamerkkien määrä on varsin vähäinen. On se sitten improvisointia yksikseen sellolla, tai useiden instrumenttien joukko yhdistettynä elektronisen musiikintuottamisen alati aukeneviin mahdollisuuksiin, kanssamuusikoiden kanssa soittaminen yhdessä tai tuomassa oman muun taikväriteiliun. Minut voit löytää esimerkiksi uiskentelemassa DJ:n kanssa luomassa keholliseen ilmentämiseen inspiroivia ja monikerroksellisia äänimaisemia.

 

Viimeiset vuodet oma matkani intuitiivisten tilojen tutkimisessa on vienyt opiskelemaan aihetta itsenäisesti myös tieteen ja kokemuksellisen tutkimuksen puolelle. Olen opiskellut läsnäolotaitoja, psykologiaa, mieli-keho yhteyttä erilaisten kurssien ja mentorointien avulla, syventänyt ymmärrystä oman eksistentiikan tutkimisella. Merkittävä määrä omakohtaisesta eksperimentaatiota (mm. työpajoja ja erityyppisiä online kursseja) ja kirjallisesta tutkimusta sekä muiden samoista asioista asioiden kiinnostuneiden kanssajakamista on vahvistanut entistäänen omantiensämi kulran. Pyrin jatkuvasti yhdistämään taidemusiikin ja itsensä tutkimisen intentiolla luotujen tilojen luomista ja saavuttanutkin siinä huikeita tuloksia. 

 

Oma intentioni on saada olla kasvamassa määrin luomassa intuitiivisia ja läsnäolevia tiloja "taiteen" avulla. Rakastan työskennellä yhteyksissä, joiden tarkoitus on lisätä myötätuntoa, vahvistaa kokijan omaa sisäistä ääntä eli intuitiota, ja löytää oma sisäinen viisautensa. Haluan olla mukana luomassa mahdollisuuksia edistää yksilöiden omia henkilökohtaisia ja kollektiiveja prosesseja pois erillissyydestä.

 

Taiteelista työtäni på tukenut mm. Taiteiden Edistämiskeskus (TAIKE).  Apurahan avulla olen pystynyt hankkimaan kalustoa, joka palvelee intuitiivista workflowta.

 

Jos haluat tukea tätä artistista visiotani henkilökohtaisesti tai kollektiivina, voit olla yhteydessä suoraan yhteyslomakkeen tai somen kautta.

Hale_4_2022_65A9115.jpg
Hale_4_2022_65A0474.jpg
Hale_4_2022_65A0003.jpg
bottom of page